Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αποζημίωση λόγω καταγγελίας σύμβασης

Ενημερώνω τους συναδέλφους συντονιστές της  Interamerican  για το πώς θα αποζημιωθούν με τον νέο νόμο είτε υπογράψουν  οικιοθελή παραίτηση ,είτε τους γίνει καταγγελία σύμβασης  δίχως σοβαρό λόγο.
Ο νόμος είναι ασαφής  και  στην εφαρμογή του δίνει το δικαίωμα  στους διοικούντες και τη νομική τους υπηρεσία να τελούν   τεράστιες αδικίες .

Είναι ψέμα ότι ο συντονιστής αποζημιώνεται για τα τρία επόμενα χρόνια από τους  κλάδους ζωής ,γενικών ασφαλειών και Αμοιβαίων κεφαλαίων.
Η αλήθεια είναι ότι ο συντονιστής επειδή στον κλάδο Ζωής  το κύριο εισόδημα του προέρχεται από την πρωτοετή  νέα παραγωγή ,δεν θα του δοθεί υπερπρομήθεια για τα επόμενα τρία χρόνια ,παρά μόνον  οι δεδουλευμένες αναδιπλώσεις της πρωτοετούς  παραγωγής των συνεργατών του και κάτι ψιλά από μερικές προσθήκες.
Από τα Αμοιβαία δεν θα πάρει ούτε 1€(εννοώ ότι  χάνει τα εισοδήματα που είχε από τον κανονισμό αμοιβών και τα διάφορα bonuses).
Η μόνη αμοιβή προέρχεται από τις γενικές ασφάλειες ,αλλά και αυτό είναι διάτρητο ,γιατί αλλάζουν τους κωδικούς των συνεργατών και  σταματούν την ενημέρωση .
Εν ολίγοις κάθε χρόνο και ως δια μαγείας το χαρτοφυλάκιο εξανεμίζεται  καθώς και οι αμοιβές-αποζημίωση  του συντονιστή, δίχως την παράλληλη μείωση του χαρτοφυλακίου των συνεργατών (του συντονιστή) και στην τριετία παίρνει… ψίχουλα!
Και έπειτα σου λένε για συλλόγους και ενώσεις. Απευθύνθηκα σε κάποιους κυρίους συναδέλφους που είναι μέσα στα πράγματα ,τους ενημέρωσα ,αλλά δεν έκαναν τίποτα!  
Ο έχων ώτα ακούει…..
Ένας παθών πρώην  συντονιστής της Interamerican