Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μία από τα ίδια

Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού του Συμβουλίου ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, σύμφωνα με την οποία το ΔΣ αποτελείται από τους κ.κ.: Ανδρέου Δαυίδ στην θέση του
προέδρου ,Γαβαλάκη Δημήτριο στη θέση του αντιπροέδρου, Κακάμπουρα Ευστράτιο στη θέση του Γενικού Γραμματέα ,Στεφανίδη Γεώργιο στη θέση του Ταμία και μέλη, Μπουρλακή Ιωάννη, Γαλιφιανάκη Ευάγγελο, Κακάκη Γεώργιο.
Έχω να κάνω δύο παρατηρήσεις και μία ευχή.
Πρώτον και πάλι  το Δ.Σ είναι ανδροκρατούμενο και δεύτερον πάλι πρόεδρος είναι ο κ. Ανδρέου. Τι κακό είναι αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας με τους αναντικατάστατους συνάδελφοι; Ας με συγχωρέσει ο κ. Ανδρέου που κατά τα άλλα είναι καλός άνθρωπος  αλλά θα γίνω πικρόχολος γιατί τον κρίνω σαν εκπρόσωπο συλλόγου και μάλιστα σαν την κεφαλή του.
Πρόεδρε παράταττα επί τέλους. Τι θέλεις και εμπλέκεσαι ακόμα στα κοινά αφού <<δεν κατέχεις το άθλημα>>. Η θέση του προέδρου έχει ευθύνες  για τις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Εδώ είχε βουίξει όλη η Ελλάδα για την σφαγή των συντονιστών που έγινε στην εταιρία που και εσύ εργαζόσουν και  παρ όλα αυτά έλαμψες δια της απουσίας σου. Φτάνει ποια, μας κούρασες!
Για τους υπόλοιπους εύχομαι καλή δύναμη και ελπίζω να αγωνιστούν για τους συναδέλφους συντονιστές που εκδιώκονται κακήν κακώς και δίχως σοβαρό λόγο από κάποιες  σοβαροφανείς Εταιρίες.
  Ένας παθών πρώην συνάδελφος του κ. Ανδρέου.